Jouw bedrijfsadviseur van Brabant

Wil je graag snel en effectief het rendement binnen jouw bedrijf verbeteren?

Maak kennis met de MKS Methode en ontdek of mijn toegevoegde waarde net zo sterk is als jouw kopje koffie.

JA, VERTEL MIJ  MEER

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Na jouw aanvraag nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wij hebben het contact met Edwin Joosten als zeer goed en professioneel ervaren. Hij kan zich goed inleven in de bestaande bedrijfssituatie. De winstpiratiesessie was zeker een eye-opener en zeer leerzaam. Het leverde een duidelijk inzicht in de bestaande situatie en er waren meteen al een paar verbeteringen. Ik zou alle MKB bedrijven aanbevelen om eens een sessie te doen met Edwin. Al na één gesprek geeft hij aan óf- en welke verbeterpunten er zijn.


S.J.H. Put Directeur BO Motoroil BV

Het contact met Edwin voelt heel erg vertrouwd. Ik ging zelf zonder veel verwachtingen het gesprek in, maar ik heb ons gesprek als zeer positief ervaren en het heeft mij ook de dagen daarna aan het denken gezet over de mogelijkheden. Zelf noem je het ook al een ‘winstpiratiesessie’ en dat is het voor mij ook zeker geweest. Wat het mij vooral heeft opgeleverd zijn inspiraties die ik zelf nooit zo ver heb uitgedacht. In jouw enthousiasme adviseerde je me om direct actie te ondernemen. Diezelfde week heb ik verder nagedacht en actie ondernomen in de richting waarin ik verder wil/kan gaan. Dit had ik zelf nooit kunnen bedenken. Ik zou je dan ook zeker aanbevelen bij collega ondernemers. Wordt vervolgd…


Martijn WilbersDirecteur Zorglink

Via een lezing die Edwin gaf bij de ING bank zijn wij met hem in contact gekomen. We hebben Edwin ingeschakeld omdat we inzicht wilden krijgen in wat de invloed zou zijn wanneer we de commerciële slagkracht van ons bedrijf vergroten. Door de bedrijfsscan is duidelijk geworden waar we op moeten focussen en wat we moeten doen. Edwin heeft met zijn heldere ‘helicopter’ view ons op een ander (en beter) spoor gezet. Edwin combineert zakelijk inzicht met persoonlijke betrokkenheid, die zorgt voor inzicht, rust én een beter resultaat. Wij doen (weer) waar we goed in zijn en waar we het meeste plezier aan beleven. Op die manier werken we effectiever en prettiger (en wordt er meer verdiend).


Anoniem DGA bij financieel advieskantoor

Schepenstraat 6, 5531 GT BLADEL | +31 85 - 002 81 63 | info@joostenparticipaties.nl