Visie & Missie

Visie (hier geloof ik in en hier sta ik voor)

Ontwikkeling leidt tot inspiratie, succes en geluk. Vanuit deze overtuiging help ik ondernemers bij de ontwikkeling van hun business skills en hun bedrijf. Door ervoor te zorgen dat mensen zich blijvend kunnen ontwikkelen raken ze geïnspireerd en blijven ze gemotiveerd om het beste uit zichzelf en uit het bedrijf te halen.

Dát is wat me drijft, waar ik ervaring in heb, resultaten mee boek en ongelofelijk veel plezier aan beleef.

Missie (hier ga ik voor)

“Mijn missie is om samen met MKB-ondernemers meer grip, succes en plezier in ondernemen te realiseren, waardoor zakelijke ambities uitkomen". 

Strategie (hoe pak ik het aan)

Door het geven van inzicht zorgen wij ervoor dat je je bedrijf financieel kunt aansturen vanaf de achterkant van een bierviltje. Daardoor krijg je grip (en rust). We zorgen dat je klanten vindt, boeit en bindt, zodat je succesvoller zaken doet. Tijdens onze samenwerking zorgen we ervoor dat jij je persoonlijk en als leider verder ontwikkelt, waardoor je meer plezier hebt in ondernemen.

Door als (gecertificeerd MKS®) bedrijfsadviseur en business coach actieve begeleiding te verzorgen op het gebied van ondernemersvaardigheden, voeg ik waarde toe doordat jij je blijft ontwikkelen, in íedere fase.

Kernwaarden

 • Inspireren en enthousiasmeren
  Ervoor zorgen dat je anders leert en durft te kijken naar jezelf en je bedrijf
 • Motiveren en spiegelen
  Zorgen dat je er zin in krijgt om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen en je laten zien wat het voor je doet
 • Gedreven en betrokken
  In alles wat ik doe ben ik erop gebrand alles uit jou, je bedrijf en mezelf te halen
 • Samen plezier
  Lol hebben in wat je doet en lol hebben met de mensen met wie je het doet. Een basisvoorwaarde voor mij, mijn opdrachtgevers en alle andere betrokkenen met wie ik samenwerk.